Getuigenissen

Hier vind u alle getuigenissen van onze klanten. Ook een diploma kopen? Neem dan nu contact op.

Heeft u al een diploma gekocht? Laat dan een referentie achter. Bedankt!

78 reacties op “Getuigenissen”

 1. Zoekende naar goede diploma leverancier kwam ik op site diplomaverkoop mijn keuze tegen. Deze bleek uitstekend. Snel geleverd en het diploma voldoet aan mijn verwachtingen.

 2. Ben helaas de mist in gelopen met een ander aanbieder. Pas daarvoor op.
  Diplomaverkoop is in mijn optiek de beste keus op een echte diploma te kopen.
  Bij deze vele dank en succes met jullie bedrijf.

 3. Na een spannende week afwachten heb ik het dan toch gekregen. Wat een gevoel. Ik heb er geen woorden voor. Ik bedankt jullie bij deze. Ik ga een glorieuze toekomst tegemoet met dit diploma.

 4. Ik ben snel en goed geholpen. Duidelijk en vriendelijk contact gehad via de mail. Dinsdag besteld en Zaterdag in huis gekregen in een spannende witte envelop. Kwalitatief perfect. Niks op aan te merken. Ik denk dat niemand ooit erachter komt dat deze diploma is gekocht.

  Goed werk heren!!

 5. Na een zware week wachten of deze toch wel zou binnenkomen is die er dan eindelijk. Gelukkig heb ik de juiste keus gemaakt om een diploma bij jullie te kopen. Je weet het maar nooit tegenwoordig. Bij deze bedankt. Diploma ziet er goed uit. Achteraf gezien is het t meer dan waard geweest.

 6. Ik ben erg tevreden met mijn HBO diploma. Deze ziet er precies uit als hoe die eruit moet zien. Ik ben er erg tevreden mee en zal jullie dan ook aanraden bij een kennis van mij.

  Bedankt en succes verder.

 7. Ik schrijf zelden reacties maar aangezien ik op mijn weg vele andere oplichters ben tegengekomen wil ik deze toch delen. Ik had een diploma nodig en had tegen mijn weggever gezegd dat ik hiermee bezig was. Wat natuurlijk niet zo was. Na en paar keer vragen kon ik er niet meer onderuit en moest ik met bewijzen komen. Ik ben gaan googlen en kwam al gauw op een paar websites terecht waar ik deze kon aanschaffen. Helaas heb ik de eerste keer een verkeerde aanbieder gekozen. Dat was diplomakopen247. Na mijn verlies besloot ik t toch nog 1x te proberen bij Diplomaverkoop.com. Het contact voelde vanaf het begin al goed aan. Ik heb hem binnen 4 dagen ontvangen en al getoond aan mijn werkgever. Dit was 100% in orde.

  Bij deze bedankt! en voor iedereen die een diploma wilt kopen raad ik Diplomaverkoop.com aan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You cannot copy content of this page