Getuigenissen

Hier vind u alle getuigenissen van onze klanten. Ook een diploma kopen? Neem dan nu contact op.

Diplomaverkoper@proton.me

Heeft u al een diploma gekocht? Laat dan een referentie achter. Bedankt!

89 gedachten over “Getuigenissen”

 1. Na een spannende week afwachten heb ik het dan toch gekregen. Wat een gevoel. Ik heb er geen woorden voor. Ik bedankt jullie bij deze. Ik ga een glorieuze toekomst tegemoet met dit diploma.

 2. Ik ben erg tevreden met mijn HBO diploma. Deze ziet er precies uit als hoe die eruit moet zien. Ik ben er erg tevreden mee en zal jullie dan ook aanraden bij een kennis van mij.

  Bedankt en succes verder.

 3. Ik schrijf zelden reacties maar aangezien ik op mijn weg vele andere oplichters ben tegengekomen wil ik deze toch delen. Ik had een diploma nodig en had tegen mijn weggever gezegd dat ik hiermee bezig was. Wat natuurlijk niet zo was. Na en paar keer vragen kon ik er niet meer onderuit en moest ik met bewijzen komen. Ik ben gaan googlen en kwam al gauw op een paar websites terecht waar ik deze kon aanschaffen. Helaas heb ik de eerste keer een verkeerde aanbieder gekozen. Dat was diplomakopen247. Na mijn verlies besloot ik t toch nog 1x te proberen bij Diplomaverkoop.com. Het contact voelde vanaf het begin al goed aan. Ik heb hem binnen 4 dagen ontvangen en al getoond aan mijn werkgever. Dit was 100% in orde.

  Bij deze bedankt! en voor iedereen die een diploma wilt kopen raad ik Diplomaverkoop.com aan!

 4. Beste Diplomaverkoop,

  Bedankt voor mijn diploma.
  Het ziet er goed uit en ik kan hier verdere stappen mee nemen in mijn leven.
  Ik heb een goede vriendin van mij die in dezelfde situatie als mij zit en dit ook heel goed kan gebruiken.
  Ik zal u aanraden bij mijn vriendin en waarschijnlijk hoort u spoedig van haar.

  Mvg,

  Christine

 5. Na wat onderzoek te doen heb ik besloten om mijn HBO hier te laten maken. Dit is een goede beslissing geweest. Mijn HBO diploma ziet er precies uit als dat van anderen en niemand heeft gemerkt dat deze gekocht is.

 6. Eindelijk na 2x niet te hebben ontvangen dan toch een echte aanbieder gevonden. Mensen wees voorzichtig!! Koop niet zomaar bij een ander!! hierbij hoop ik dat mensen dezelfde fout maken als mij. Koop bij diplomaverkoop! Zijn bestaan het langst en eerlijk duurt het langst!!!

  Verder heb ik niks aan te merken. Je krijgt wat je verwacht.

 7. Zoekende naar goede diploma leverancier kwam ik op site diplomaverkoop mijn keuze tegen. Deze bleek uitstekend. Snel geleverd en het diploma voldoet aan mijn verwachtingen.

 8. Ben helaas de mist in gelopen met een ander aanbieder. Pas daarvoor op.
  Diplomaverkoop is in mijn optiek de beste keus op een echte diploma te kopen.
  Bij deze vele dank en succes met jullie bedrijf.

 9. Ik ben snel en goed geholpen. Duidelijk en vriendelijk contact gehad via de mail. Dinsdag besteld en Zaterdag in huis gekregen in een spannende witte envelop. Kwalitatief perfect. Niks op aan te merken. Ik denk dat niemand ooit erachter komt dat deze diploma is gekocht.

  Goed werk heren!!

 10. Na een zware week wachten of deze toch wel zou binnenkomen is die er dan eindelijk. Gelukkig heb ik de juiste keus gemaakt om een diploma bij jullie te kopen. Je weet het maar nooit tegenwoordig. Bij deze bedankt. Diploma ziet er goed uit. Achteraf gezien is het t meer dan waard geweest.

 11. Ontzettend spannend proces geweest met veel stress aan mijn kant maar totaal ongeplaatst. Ik ben enorm tevreden en ben inmiddels 4 maanden verder met een baan.

  Ik heb geen enkele kennis nodig voor mijn huidige baan dus ik snap dat hele diploma en school systeem ook niet meer. Allemaal achterhaald en moet echt aangepast worden.

  In ieder geval raad ik iedereen deze dienst aan! Succes allemaal en niet teveel stressen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Diplomaverkoop

You cannot copy content of this page