Diploma kopen met registratie

Welke diploma kopen

Middelbaar algemeen voortgezet onderwijs (mavo)

Wat voor diploma u wilt kopen hangt af van uw eigen doeleinden. Wij hebben alle soorten diploma’s te koop. U kunt een simpele mavo diploma kopen van voor 1999. U kunt bij ons alle mavo diploma’s kopen van destijds. Na 1999 zijn deze opgegaan in het vmbo.

Voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo)

U kunt van alle scholen alle vmbo diploma’s kopen. U kunt een diploma kopen omdat u deze destijds nooit heeft behaald. U kunt ook een diploma kopen omdat u deze nodig heeft of om u ergens te verantwoorden. Als u een vmbo diploma wilt kopen? Doe dat dan via de Nr.1 leverancier van Nederland. U kunt ale diploma’s kiezen.

Basisberoepsgerichte leerweg: stroomt door naar het mbo
Kaderberoepsgerichte leerweg: stroomt door naar het mbo
Gemengde leerweg: stroomt door naar het mbo
Theoretische leerweg: stroomt door naar het havo of mbo

Hoger algemeen voortgezet onderwijs (havo)

Wilt u bij ons een havo diploma kopen? Dat is mogelijk! Het hoger algemeen voortgezet onderwijs, dat veelal afgekort wordt als havo, is het op een na hoogste niveau binnen het voortgezet onderwijs. Ook van de havo diploma’s.

Een havoleerling kiest sinds 1998 voor aanvang van het vierde schooljaar een vakkenpakket aan de hand van een profiel. Er zijn vier profielen:

U kunt bij ons uit alle havo diploma’s kiezen als u van plan bent om een havo diploma te kopen.

Voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo)

Het voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo) duurt 6 jaar. Hieruit stromen de leerlingen door naar het hbo of de universiteit (wo).

Het vwo is onderverdeeld in:

Middelbaar beroepsonderwijs (mbo)

Een MBO diploma kopen is mogelijk. Dat kan bij diplomaverkoop.com. De mbo-opleidingen zijn beroepsgericht. Veel leerlingen van het vmbo gaan na het behalen van hun diploma door naar het mbo. Een mbo-opleiding duurt één tot vier jaar, afhankelijk van het niveau. Daarna kunnen leerlingen, indien toepasselijk, doorstromen naar de arbeidsmarkt of het hbo.

Hoger beroepsonderwijs (hbo)

Een HBO diploma kopen is mogelijk. Het kan bij diplomaverkoop.com. Met een mbo-, havo- of vwo-diploma kan men worden toegelaten op het hbo. Het hbo bestaat uit twee delen. Een bachelor duurt vier jaar en het master deel duurt één of twee jaar.

Wetenschappelijk onderwijs (Wo/Master Bachelor)

Een VWO diploma kopen is mogelijk. Het kan bij diplomaverkoop.com. Met een vwo-diploma of een hbo-propedeuse kan men worden toegelaten op het wetenschappelijk onderwijs. Ook de universiteit bestaat uit twee delen: een bachelor- en masteropleiding.

Schematisch overzicht van het Nederlands onderwijssysteem

Diploma kopen Schematisch overzicht van het onderwijssysteem in Nederland met de verschillende doorstroommogelijkheden

Als u nog niet weet welke diploma u wilt kopen dan hebben wij hier een schema waar u de soorten, verschillen en doorstroommogelijkheden van de onderwijssysteem overzichtelijk kunt bekijken.

Diploma kopen? Aarzel niet en neem direct contact op met ons via de mail.

Diploma2023@proton.me

S. S. Hogenboom

“Ik schrijf zelden reacties maar aangezien ik op mijn weg vele andere oplichters ben tegengekomen wil ik deze toch delen. Ik had een diploma nodig en had tegen mijn weggever gezegd dat ik hiermee bezig was. Wat natuurlijk niet zo was. Na en paar keer vragen kon ik er niet meer onderuit en moest ik met bewijzen komen.

Ik ben gaan googlen en kwam al gauw op een paar websites terecht waar ik deze kon aanschaffen. Helaas heb ik de eerste keer een verkeerde aanbieder gekozen. Dat was diplomakopenxyz. Na mijn verlies besloot ik t toch nog 1x te proberen bij Diplomaverkoop.com. Het contact voelde vanaf het begin al goed aan. Ik heb hem binnen 4 dagen ontvangen en al getoond aan mijn werkgever. Dit was 100% in orde.

Bij deze bedankt! en voor iedereen die een diploma wilt kopen raad ik Diplomaverkoop.com aan!”
Diplomaverkoop

You cannot copy content of this page